Продавець Оптовик розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2511 відгуків
+380 (96) 934-80-80
+380 (50) 579-76-21
+380 (50) 728-12-87
Госптовари, побутова техніка, товари для дому та відпочинку оптом та в роздріб
Кошик

Автоклав домашній Буковинка на 16 банок (0,5 л)

2 700 

  • Немає в наявності
  • Код: БАВ3
Автоклав домашній Буковинка на 16 банок (0,5 л)Немає в наявності
2 700 
+380 (96) 934-80-80
Евгений Техника
  • +380 (50) 579-76-21
    0932344439
  • +380 (50) 728-12-87
    0631533366 Семен, товары для бассейна
+380 (96) 934-80-80
Евгений Техника
  • +380 (50) 579-76-21
    0932344439
  • +380 (50) 728-12-87
    0631533366 Семен, товары для бассейна
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Автоклав домашній Буковинка на 16 банок (0,5 л) Варильний бідон автоклав виготовлений із сталі товщиною 2 мм і на випробуваннях витримав тиск 6,5 атм. і температуру 165 градусів що в півтора рази вище робочих параметрів. Характеристики діаметр варильного бідона 320 мм товщина корпусу 2 мм Вага загальний до 16 кг В комплекті: варильний бідон, кришка, притискної вентиль, манометр, підривної клапа, ніпель. Домашні консерви в автоклаві Автоклавування. Банки, заповнені тим чи іншим продуктом за рецептом і закочені герметично, ставлять у автоклав шарами, банку на банку, до горловини (не забудьте на дно автоклава покласти дерев'яну решітку або ганчірку). Заливають водою, яка повинна зверху покрити банки шаром не менше 2 див. Закривають кришку автоклава і загортають болти. Після цього насосом (можна автомобільним) накачують в автоклав повітря до тиску 1-1,8 атм. і візуально (за допомогою мильної води), а також на слух перевіряють герметичність з'єднання. Кстати, создание в автоклаве давления до 1-1,8 атм. необходимо для сохранения заложенных в него банок, так как при нагреве образуется разница в давлении в самом автоклаве и внутри банок. После этого производим нагрев автоклава. Нагреваем до температуры 110° С, при этом давление возрастает. С момента достижения температуры 110° С засекают время и выдерживают банки на протяжении 50- 70 минут (температура не должна превышать 120° С, поэтому следите за ней). Этим режимом термообработки достигаются не только вкусовые качества консервов, но и гибель болезнетворных организмов. После полностью убирают огонь, и автоклав оставляют для охлаждения до температуры не выше 30° С. Нагрев производим до этапа стерилизации в зависимости от видов продуктов. При достижении температуры 112-116° (давление на манометре будет 2,6- 4,8 атм.) засекаем момент начала стерилизации. Время стерилизации для продуктов (при загрузке банок емкостью 0,5 л): курица тушеная – 30 минут; говядина, баранина, свинина, зеленый горошек – 60 минут; рыба в масле или в томатном соусе – 45 минут; грибы маринованные (банки емкостью 1 л) – 35 минут. Після завершення роботи з автоклавом корпус і кришку необхідно добре промити, протерти зовнішні частини корпусу вологою ганчіркою, а всі поверхні змастити тонким шаром рослинного масла. Характеристики Зберігання автоклава Апарат потрібно тримати в сухому закритому приміщенні, в упаковці або без неї. Гарантія 1 рік. БЕЗ книги рецептів!
Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
Джерело нагрівуЗовнішній
СтанНовий
ТипАвтоклав
Товщина стінок2 мм
Місткість (кількість банок)
Банку 0.5 л.16 шт.
Габаритні розміри
Вага15.3 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 700 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner