Продавець Оптовик розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2511 відгуків
+380 (96) 934-80-80
+380 (50) 579-76-21
+380 (50) 728-12-87
Госптовари, побутова техніка, товари для дому та відпочинку оптом та в роздріб
Кошик

Желатин (харчової 25 кг - 7200 грн, технічний 25 кг - 5700 грн) Можна від 1 кг.

5 700 

  • Немає в наявності
  • Код: 105162252
Желатин (харчової 25 кг - 7200 грн, технічний 25 кг - 5700 грн) Можна від 1 кг.
Желатин (харчової 25 кг - 7200 грн, технічний 25 кг - 5700 грн) Можна від 1 кг.Немає в наявності
5 700 
+380 (96) 934-80-80
Евгений Техника
  • +380 (50) 579-76-21
    0932344439
  • +380 (50) 728-12-87
    0631533366 Семен, товары для бассейна
+380 (96) 934-80-80
Евгений Техника
  • +380 (50) 579-76-21
    0932344439
  • +380 (50) 728-12-87
    0631533366 Семен, товары для бассейна
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Дізнайтеся про наявність та можливості поставки желатину по тел. +38050728-12-87 багатоканальний, 096624-35-63.

 

Желатин

 

Зовнішній вигляд та технічні характеристики:

Желатин - це твердий білковий продукт у вигляді гранул, крупинок або порошку від світло-жовтого до світло-коричневого кольору, без запаху і смаку, у багато разів важче води. Має великий желирующей здатністю і високою в'язкістю.Кращі сорти желатину слабко пофарбовані в жовтий колір,щільність 1, 3 — 1, 4 г/см3. Желатин — продукт переробки колагену, поширеного в природі білкового речовини, що утворює головну складову частину сполучної тканини хребетних, особливо в шкірі, оссеине кісток і сухожиллях. За амінокислотним і елементарного складу желатин близька до колагену. Найголовніші кислоти: гліцин (близько 27%), пролін (близько 16%), оксипролін (близько 14%), глутамінова кислота (близько 12%), аргінін (близько 9%), лізин (близько 5%). В желатині близько 15% води і близько 1% золи. Завдяки наявності в желатині кислих (карбоксильних) та основних (аміно) груп він має амфотерний характер. Желатин, отриманий за «лужного» способом, має изоэлектрическую точку при рН 4,8 — 5, 1, а отриманий за «кислотного» способом — при рН близько 9. Желатин набухає у воді і при нагріванні розчиняється; при охолодженні розчин желатину утворює драглі (гель), який при нагріванні знову переходить у розчин. Температура застудневания і міцність холодцю залежать від концентрації розчину і якості желатину. Основними критеріями якості желатину є в'язкість розчину, міцність холодцю, температура його плавлення і застудневания, виміряні при певних умовах. У концентрованих розчинах деяких речовин (наприклад, роданистого калію, бензолсульфоната натрію та інших) желатин розчиняється на холоді. Ці ж речовини перешкоджають утворенню холодцю. Під дією дубителей желатин втрачає здатність набухати у воді і розчинятися. Основною сировиною для виробництва желатину служать кістки великої рогатої худоби, відходи шкіряного виробництва (обрізки шкур, мездра) і сухожилля. В Японії для цієї мети застосовують також містять колаген відходи китобійного промислу. Желатин може бути отриманий зі шкіри, луски і плавальних міхурів риб. Такий желатин дає слабкий холодець і використовується тільки як клей. З кісток спочатку отримують осеїн; для цього, після їх знежирення гарячою водою або органічними розчинниками (бензином, дихлорэтаном), видаляють всю мінеральну частину (вуглекислий і фосфорнокислий кальцій) 4 — 6% розчином соляної кислоти. Відпрацьовану кислоту використовують для одержання двозаміщений фосфат кальцію (преципітату). Для подальшої обробки отриманого таким чином оссеина застосовують при нормальній температурі вапняне молоко. Для оссеина цей процес (золка) триває один-два місяці, для шкіряної сировини — до шести місяців. После золки сырьё нейтрализуют соляной или фосфорной кислотой до рН около 6 и промывают.  Подготовленное сырьё варят при 55 — 60° до тех пор, пока концентрация желатина в растворе (бульоне) не достигнет 5 — 7%. Затем бульон сливают и сырьё заливают новой порцией воды. Так поступают несколько раз, пока из сырья не будет извлечён весь желатин. Для каждой последующей порции воды температуру  варки повышают на 5 — 10°. Лучшие сорта желатина (фотографический, пищевой) получают из первых двух-трёх бульонов. Бульоны фильтруют, упаривают в вакуумных аппаратах, а затем студенят и студни сушат. Поширений також кислотний спосіб виробництва желатину. При цьому виключена золка. Сировину обробляють короткий час розчином кислоти для зниження рН приблизно до 4. В цих умовах варіння йде швидко і при помірних температурах. Застосування: В залежності від ступеня чистоти і якості розрізняють фотографічний, харчової та технічний желатин. Перший застосовують у виробництві фото - і кіноплівок, фотопластинок і фотопаперу. Харчовий желатин використовують в кулінарії, кондитерській справі, у виноробстві,пивоварінні,у рибному, молочному і м'ясопереробному виробництві; технічний — в паперовій, поліграфічній, текстильній промисловості, а також у строительстае. Желатин застосовується також у медицині (наприклад, як кровоспинний засіб) і в якості живильної средыдля культивування бактерій. Зберігання, транспортування й упаковка: Упаковують в паперові непросочені трьох - або чотиришарові мішки, фанерно-штамповані бочки з вкладенням плівкового або одношарового паперового мішка, в картонно-навивні барабани з вкладенням плівкового або паперового непропитанного трьох - або четырехслойного мішка. Пленочные мешки должны быть заварены,  бумажные - зашиты машинным способом. Транспортируют всеми видами транспорта в крытых транспортных средствах в соответствии с правилами перевозок грузов. Желатин должен храниться в сухом закрытом помещении при температуре не выше 25° С и относительной влажности воздуха не более 70%. Не допускается хранить  вместе с веществами, обладающими высокой гигроскопичностью и сильным запахом.

Предлагаем по оптимальным ценам:
- Промышленная химия и сырье (в т. ч. каустик, сода, парафин, и др.), а также реактивы различной степени чистоты. в ассортименте насчитывается свыше пятисот позиций.
- Кислоты, красители, индикаторы : .
- Кислоты, красители, индикаторы : кислоты( в т. ч. азотная, борная, лимонная, ортофосфорная, уксусная и др.) всегда на складе в крупной и мелкой фасовке, красители и индикаторы для различных отраслей промышленности, лабораторная посуда.
- блескообразующие добавки для гальванопокрытий : никелирование, хром, цинкование, оксидирование - для данных процессов.
- Резинотехнические и асботехнические изделия: техпластины ТМКЩ и МБС, УМ лист, ленты ЛАТ и ЭМ и др.
- Смазочно-охлаждающие жидкости: СОЖ и антифризы, Экотеплоноситель для систем отопления и охлаждения
- Строительная химия:
- Строительная химия: пигменты и пластификаторы для бетона, распалубочные жидкости, антиморозные добавки.
Для Вас всегда широкий ассортимент качественной химической продукции по выгодной цене, оперативность поставки, консультация по применению

Інформація для замовлення
  • Ціна: 5 700 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner