Калій-натрій виннокислый 25 кг
3 350 ₴
- Немає в наявності
- Код: 105162297
+380 (97) 773-44-03
Евгений Техника- +380 (50) 919-94-67Евгений Техника
- +380 (63) 036-63-40Евгений Техника
- +380 (50) 728-12-87Семен, товары для бассейна
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Калію тартрат натрію, калій-натрій виннокислый, сегнетова сіль, сіль Рочелле
КАЛІЙ-НАТРІЙ ВИННОКИСЛЫЙ
Хімічна формула:
NaKC4H4O6·4h 2 oЗовнішній вигляд та технічна характеристика:
Безбарвні кристали або білий кристалічний порошок c солоним смаком, що холодить у роті.Забарвлення кристалів сегнетової солі — від безбарвної до блакитним. Розкладатися речовина починає вже при 55,6 °C. Розчиняється у воді. Буферне і стабілізуючий речовина, емульгуюча сіль. Підсилює дію антиоксидантів. Побічний продукт у виноробстві. Так як тартрат натрію-калію — сіль винної кислоти, йому відповідають кілька оптичних ізомерів. У природі, як відомо, зустрічається тільки-винна кислота . Щільність ?1,790 (при 20 °C) г/см?,температура плавлення 70-80 °C, температура розкладання 130-140 °C,ЗАСТОСУВАННЯ:
Тартрат калия-натрия используется в пищевой промышленности в качестве добавки E337 (антиоксиданта) для изготовления сыров,джемов, маргарина и мясных продуктов. Он обладает солёным, холодящим вкусом. Используется эта соль и в пекарских порошках. Вещество нашло применение и в медицине — в качестве слабительного.Иногда они применяются в качестве солей-плавителей в производстве плавленого сыра. Медленное высвобождение калия и кальция из их солей регулирует скорость желирования каррагинановых, альгинатных и пектиновых гелей. Тартрат натрия-калия может использоваться в качестве заменителя соли.Інформація для замовлення
- Ціна: 3 350 ₴